Zašto je majčino mlijeko važno?

Američka pedijatrijska akademija i Svjetska zdravstvena organizacija preporučuju hranjenje beba majčinim mlijekom 6 mjeseci ili dulje zbog njegovih bogatih zdravstvenih prednosti za rani i dugoročni razvoj. Međutim, nepravilno skladištenje i zagrijavanje mogu oštetiti vitalne hranjive tvari koje majčino mlijeko čine tako posebnim. Studije su pokazale da zagrijavanje majčinog mlijeka iznad tjelesne temperature "značajno utječe na nutritivna i imunološka svojstva" (izvor). Zbog toga je izumljena dječja bočica za majčino mlijeko Nanobébé.

Kako funkcionira Nanobébé bočica za majčino mlijeko?

Jedinstveni, konkavni dizajn Nanobébé bočice za majčino mlijeko širi majčino mlijeko u tanki sloj preko široke površine, omogućujući mu da se ohladi i zagrije puno brže od tradicionalnih bočica, s manje topline. Tradicionalne bočice i električni grijači bočica mogu stvoriti vruće točke u majčinom mlijeku, pregrijati ga i oštetiti vitalne hranjive tvari koje beba treba. Zato Nanobébé posuda za zagrijavanje bočice za majčino mlijeko ne koristi električnu energiju! Umjesto toga, jednostavno stavite svoju bočicu za majčino mlijeko u zdjelu za zagrijavanje, napunite je toplom (ne vrućom) vodom i lagano je vrtite dok mlijeko ne dostigne tjelesnu temperaturu i bude spremno za bebu.


Brzo hlađenje


Korisno je ohladiti majčino mlijeko što je brže moguće, tako da imunološka svojstva u njemu idu u korist bebine prehrane, a ne u borbi protiv rasta bakterija.


Sigurno i ravnomjerno zagrijavanje


Ubrzajte vrijeme pripreme bez izlaganja majčinog mlijeka temperaturama koje oštećuju hranjive tvari.


Vitamini i minerali

Vitamin A, B, C, D, E, K, Riboflavin, Niacin, & ostalo


Proteini

Osnovni sastavni dijelovi za rast i razvoj


Prebiotici

Zdrav rast crijevnih bakterija, podrška imunitetu


Ugljikohidrati

Blagotvorno djeluje na crijevnu mikrobiotu, pomaže apsorpciji kalcija


Masti

Razvoj mozga, očiju i živčanog sustava
Ovaj email je registriran